Appell fra Lars Lillebo Tøraasen

Posted on

Hva definerer en kommune? Er det dens natur? Hvor høgt fjellet er, hvor store skoga er, hvor lang elva er? Er det definert ved to skistaver på et skilt satt opp langs riksvegen? Eller er det faktisk folkene som bor der som definerer kommunen.

Tryslingen kjem i mange former og fasonger. Dagene der hvor tryslingen var en typisk skigåer med snippsekk og mariusgenser er forbi. Tryslingen er høg eller låg, svart eller kvit, går i tweed og felleskjøpsdress, og har meninger og tanker i alle retninger. Meninger og tanker som har rett til å bli hørt og anerkjent.

Gir du en stemme til Knut Løken og Trysil Høyre så vil du få en ordfører som vet å ta vare på, lytte til og vise genuin omsorg for Trysil kommunes aller viktigste ressurs, det som faktisk definerer kommunen vår, nemlig tryslingen sjøl.

Gir du en stemme til Knut Løken og Trysil Høyre så gir du en stemme til de som sammen med deg er glad i Trysil, og som vil legge til rette for at de som på eget initiativ vil løfte kommunen opp og fram, skal få lov til det.

Gir du en stemme til Knut Løken og Trysil Høyre så gir du en stemme til de som åpner for åpen dialog og diskusjon på tvers av alle synspunkter.

Vi bryr oss om tryslingen, uansett hvem du er.

Stem på oss, stem på Knut Løken og bli hørt.

Lars Lillebo Tøraasen,
listekandidat Trysil Høyre